Fotograf:
Melk.no
Jordbær er noe vi alle forbinder med sommer. Her har vi satt sammen enkle ingredienser til en herlig fristelse i sommersolen. Oppskriften inneholder
246 Kalorier,
20 g Karbo,
4 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pai med jordbær og vaniljekrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6643 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Pai med jordbær og vaniljekrem med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 245.88 | 3 150.80 | 262.57 | Kcal |
Protein | 3.61 | 46.26 | 3.85 | gram |
Karbohydrat | 20.15 | 258.21 | 21.52 | gram |
Kostfiber | 1.17 | 14.99 | 1.25 | gram |
Fett | 16.50 | 211.44 | 17.62 | gram |
Mettet fett | 10.16 | 130.19 | 10.85 | gram |
Salt | 0.14 | 1.80 | 0.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.65 | Kr 59.59 | Kr 4.97 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 281 totalt | 1 281 pr porsj | 107 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,78 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Ha hvetemel, sukker, smør i tynne skiver (bruk en ostehøvel), egg og vann i en foodprosessor og kjør deigen i ca 10 - 15 sekunder til den får en finkornet konsistens. Får du den ikke samlet må du tilsette litt mer vann. Elt deigen godt og form den til en rund leiv. Legg deigen i en plastpose og la den hvile i kjøleskapet ca 1 time.
Kjevle ut deigen og legg den i formen. Renskjær kanten. Prikk bunnen med en gaffel. La paibunnen hvile i kjøleskapet i ca 15 minutter, og stek den i stekeovnen ved 200 °C i ca 15 minutter.
Avkjøl paibunnen før det tas forsiktig ut av formen.
Visp fløten til luftig krem og bland den med vaniljekrem. Hell kremblandingen i paiskallet. Kutt jordbær i skiver og pynt paien.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 27047)
Tilberedningstid:
90 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-11-07
Oppdatert dato:2013-11-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift