Fotograf:
Dr Oetker
Jordbærpai med Vaniljemousse inneholder
246 Kalorier,
32 g Karbo,
3 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Jordbærpai med Vaniljemousse har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordbærpai med Vaniljemousse er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4871 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Jordbærpai med Vaniljemousse med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 246.01 | 2 604.63 | 325.58 | Kcal |
Protein | 3.49 | 36.95 | 4.62 | gram |
Karbohydrat | 31.72 | 335.84 | 41.98 | gram |
Kostfiber | 1.69 | 17.89 | 2.24 | gram |
Fett | 11.31 | 119.74 | 14.97 | gram |
Mettet fett | 6.77 | 71.68 | 8.96 | gram |
Salt | 0.14 | 1.43 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.41 | Kr 57.28 | Kr 7.16 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 059 totalt | 1 059 pr porsj | 132 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Paibunn:
Bland mel, sukker og vaniljesukker. Smuldre i smøret. Tilsett eggeplomme og kna sammen deigen til en rull. Pakk den inn i plastfolie og la ligge i minst 30 min. i kjøleskap. Kjevle deretter ut deigen på et melet underlag, og legg den i en terteform, 24 cm i diameter.
Stek paibunnen i nedre del av ovnen på 200 grader i ca 20 minutter. Hakk sjokoladen og strø utover den varme paibunnen. Pensle ut den smeltede sjokoladen i et tynt lag. Avkjøles.
Vaniljemousse:
Visp kakemousse med melk, visp til moussen blir tykk og luftig, ca 5 minutter. Bred moussen ut over paiformen og dekorer med skivede jordbær. Dryss eventuelt litt melis over bærene, avhengig av hvor søte de er.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 30212)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-02-28
Oppdatert dato:2013-02-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift