Fotograf:
Matprat.no
Julepølse og vossakorv(tapas) inneholder
212 Kalorier,
5 g Karbo,
10 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Julepølse og vossakorv(tapas) har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Julepølse og vossakorv(tapas) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Julepølse og vossakorv(tapas)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 212.30 | 176.92 | Kcal |
Protein | 10.20 | 8.50 | gram |
Karbohydrat | 5.10 | 4.25 | gram |
Kostfiber | 1.30 | 1.08 | gram |
Fett | 16.50 | 13.75 | gram |
Mettet fett | 5.90 | 4.92 | gram |
Salt | 2.23 | 1.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.59 | Kr 4.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 500 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær pølsene i 4-5 cm store biter. Varm dem i stekepanna noen minutter, eller i ovnen på 200ºC i ca. 10 minutter.
2. Sett dem på fat, og topp med en spiseskje av det du ønsker, f.eks ertepuré, rødkål, kålrotstappe, blomkålpuré (se egne oppskrifter). Beregn 1-2 pølsesnabber per person, avhengig av hvor mye annet du serverer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20602)
Kategori:
Fingermat/tapas
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-10-22
Oppdatert dato:2005-10-22
Lesere:
7659 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift