Fotograf:Rosemarie Pettersen En superenkel tapastallerken som man lager i full fart uten for mye forberedelser. Vi hadde tidligere bakt foccacia, men alt det andre er ting man ofte har liggende. Dette er nydelig mat en stille kveldsstund. Denne versjonen er den helt enkle som du kan smelle sammen veldig fort. Om du ønsker en med litt mer innhold prøv vår versjon med kyllingklubber. Vår vanlige tapastallerken
Porsjonen her er til 2 personer sånn ca, men det er jo bare å legge på litt ekstra av det folk liker + mer foccacia så blir det 3 og 4 porsjoner.
Oppskriften inneholder 190 Kalorier, 8 g Karbo, 6 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sennep, Skalldyr, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bruk ett fat med inndelinger eller små tallerkner. Legg opp alle ingrediensene og legg foccacia ved siden av.
Reker: Bruk for eksempel hermetiske som bare er rørt sammen med litt chiliflakes.
Spekepølser. Ta det du har, vi brukte diverse rester her fra fryseren.
Tomater. Vi har små gule cherry i drivhuset. De har mye mer smak enn vanlige.
Tomatsalsa. Her brukte vi såkalt salsa fresca som vi hadde lagd tidligere, en meksikansk salsa.
Majones. Med litt knust hvitløk blir det aioli
Chilisaus. En sterk chilisaus blandes med ketchup
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34223)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Fingermat/tapas Innlagt dato:2018-08-09
Oppdatert dato:2018-08-09