Kalakukko



Kalakukko inneholder 160 Kalorier, 23 g Karbo, 11 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Kalakukko har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kalakukko er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
500grgrov sammalt rug
250grfin sammalt hvete
1tssalt
5dlskummet melk
30grgjær
650grfiskefilet lettsaltet


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kalakukko!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier160.173 102.49Kcal
Protein11.26218.11gram
Karbohydrat23.21449.58gram
Kostfiber6.24120.87gram
Fett1.0921.11gram
Mettet fett0.152.91gram
Salt0.9217.81gram
Pris på oppskriftenKr 4.70Kr 91.04Kroner
Hele oppskriften veier1 937 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rær gjæren ut i lunken melk. Bland sammen melet og salt. Bland det i melken og elt til en jevn deig. Dryss over litt mel og sett til heving. Skal heve til dobbelt størrelse.
Skyll, rens og del filetene i mindre biter. Ha deigen på bakebordet og kjevl ut 4-5 runde emner. Lag en noe større enn de andre. Legg fisk på den ene leiven og dekk med en ny. Gjenta dette og ha den store over til slutt. Den dekker over hele og tettes godt langs kanten. Etterhev i ca 30 minutter. Pensle og prikk brødet. Stek på nederste rille ved 200 grader i ca 1 time.
Sjekk med bakepinne. Skal være gjennomstekt med pen farge. Avkjøl på rist.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3746)
Kategori: Gjærbakst
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-03-23
Oppdatert dato:2003-03-23
Lesere: 3662 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.