Kalakukko inneholder
159 Kalorier,
23 g Karbo,
11 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kalakukko har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalakukko er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5174 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalakukko!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 159.23 | 3 084.29 | Kcal |
Protein | 10.88 | 210.75 | gram |
Karbohydrat | 23.21 | 449.58 | gram |
Kostfiber | 6.71 | 129.97 | gram |
Fett | 1.05 | 20.34 | gram |
Mettet fett | 0.15 | 2.91 | gram |
Salt | 0.90 | 17.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.70 | Kr 91.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 937 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,3 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rær gjæren ut i lunken melk. Bland sammen melet og salt. Bland det i melken og elt til en jevn deig. Dryss over litt mel og sett til heving. Skal heve til dobbelt størrelse.
Skyll, rens og del filetene i mindre biter. Ha deigen på bakebordet og kjevl ut 4-5 runde emner. Lag en noe større enn de andre. Legg fisk på den ene leiven og dekk med en ny. Gjenta dette og ha den store over til slutt. Den dekker over hele og tettes godt langs kanten. Etterhev i ca 30 minutter. Pensle og prikk brødet. Stek på nederste rille ved 200 grader i ca 1 time.
Sjekk med bakepinne. Skal være gjennomstekt med pen farge. Avkjøl på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3746)
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Norge
Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-03-23
Oppdatert dato:2003-03-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.