Fotograf:
Grete Roede
Kalkunkjøttet er lett å kombinere med andre ingredienser.
Tillaget slik vi har gjort her, blir den det rene festmåltidet. Oppskriften inneholder
128 Kalorier,
3 g Karbo,
10 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalkun med pastasaus og Norzolaost er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
9580 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalkun med pastasaus og Norzolaost!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 128.04 | 260.40 | Kcal |
Protein | 10.09 | 20.52 | gram |
Karbohydrat | 3.19 | 6.49 | gram |
Kostfiber | 0.02 | 0.04 | gram |
Fett | 8.32 | 16.92 | gram |
Mettet fett | 4.81 | 9.78 | gram |
Salt | 1.86 | 3.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.89 | Kr 24.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 814 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland lettmelk, fløte, buljongpulver og maisenna i en kjele og rør til det koker. Tilsett det meste av osten og la den smelte i den varme sausen. Kokt opp pasta (f.eks. tortellini) og legg den i porsjonsskåler. Legg over strimlet kalkunpålegg. Hell over saus og litt Norzolaost. Serveres med en lett, grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 834)
Kategori:
Kokt/dampet
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-12
Oppdatert dato:2002-08-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift