Fotograf:
Kylling.no
Kalkunfilet med marinerte aprikoser inneholder
108 Kalorier,
6 g Karbo,
15 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kalkunfilet med marinerte aprikoser har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalkunfilet med marinerte aprikoser er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalkunfilet med marinerte aprikoser!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 108.10 | 365.80 | Kcal |
Protein | 15.37 | 52.01 | gram |
Karbohydrat | 5.94 | 20.10 | gram |
Kostfiber | 0.54 | 1.83 | gram |
Fett | 2.42 | 8.19 | gram |
Mettet fett | 0.40 | 1.35 | gram |
Salt | 0.26 | 0.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.18 | Kr 37.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 354 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,97 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek kalkunskivene 2-3 minutter på hver side og la dem hvile litt i pannen. Bland sammen alle ingrediensene til ingefærglasuren og pensle over kalkunskivene. Kok opp vann, sukker, splittet vaniljestang og stjerneanis. Legg i aprikosene som er delt i to og la dem trekke gjerne over natten.
Del kalkunskivene i tre og legg på et par aprikoser på hver kalkunbit og pynt med urter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 23087)
Kategori:
Fingermat/tapas
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-11-19
Oppdatert dato:2006-11-19
Lesere:
4617 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift