Fotograf:Knut Pettersen Lefseruller kan brukes som tapas, lunch, snacks og fredagskos ++. Her lagde vi etter oppskriften + litt tomat og agurk, men prøvde dagen etterpå med følgende:
Philadelphia med urter, spekeskinke, tomat, agurk, remulade,
Philadelphia med gressløk, røkelaks, dill, tomat, agurk, salat
Snøfrisk, baconleverpostei, sylteagurk, salat, tomat, agurk, remulade eller majones.
Bare ikke fyll for mye i disse, blir fort for tykke og kan ikke rulles.
Smør osten på lefsene og legg på pålegg, salat, løk og krydder. Rull lefsene stramt sammen og del i biter.
Sommertapas
La deg inspirere av den spanske tapas-tradisjonen og inviter til sommertapas på varme sommerkvelder. Sett gjerne fram små skåler med oliven, ostebiter, god olje, balsamico, tzatziki, aïoli, grissini og godt brød. Et lite glass kald sherry passer også utmerket til tapas.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 24029)
Tilberedningstid:
10 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Fingermat/tapas Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-01-29
Oppdatert dato:2016-01-29