Fotograf:
Kylling.no
Karamelliserte fikener med champagne-sabayonne inneholder
177 Kalorier,
35 g Karbo,
2 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Karamelliserte fikener med champagne-sabayonne har beregnet å ha følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karamelliserte fikener med champagne-sabayonne er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5575 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Karamelliserte fikener med champagne-sabayonne!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 176.95 | 412.29 | Kcal |
Protein | 1.59 | 3.70 | gram |
Karbohydrat | 34.93 | 81.39 | gram |
Kostfiber | 1.24 | 2.89 | gram |
Fett | 2.33 | 5.43 | gram |
Mettet fett | 0.66 | 1.54 | gram |
Alkohol | 1.06 % | | | |
Salt | 0.02 | 0.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.46 | Kr 22.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 932 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 78,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt sukkeret lysebrunt og ha forsiktig i vannet. Ta kjelen av varmen, hold fikenene i stilken og dypp én og én fiken ned i karamellen. Dypp dem raskt i isvann så karamellen blir hard.
Visp sammen eggeplommer, sukker og vin. Sett bollen over kokende vann, og visp til sausen er tykk og kremaktig. Server den varm sammen med fiken og krumkaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17588)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-04-23
Oppdatert dato:2004-04-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift