Fotograf:
Melk.no
Bær er herlig dessert. Disse er varme, under et lite "lokk" av smuldredeig. Herlig enkelt, og veldig godt. Oppskriften inneholder
406 Kalorier,
44 g Karbo,
6 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smuldrepai i porsjonsformer er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3465 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Smuldrepai i porsjonsformer med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 405.95 | 2 480.35 | 413.39 | Kcal |
Protein | 5.74 | 35.07 | 5.85 | gram |
Karbohydrat | 44.25 | 270.37 | 45.06 | gram |
Kostfiber | 3.05 | 18.64 | 3.11 | gram |
Fett | 22.21 | 135.70 | 22.62 | gram |
Mettet fett | 9.21 | 56.27 | 9.38 | gram |
Salt | 0.20 | 1.25 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.07 | Kr 30.98 | Kr 5.16 | .- |
Hele oppskriften veier | 611 totalt | 611 pr porsj | 102 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
paier
Gi bærene et oppkok sammen med sukker og honning. Hell bærene over i en paiform, ca 24 cm i diameter, eller i små porsjonsformer.
Bland sammen alle ingrediensene til smuldredeigen. Dryss deigen over bærene. Legg aluminiumsfolie rundt formen i tilfelle det koker over, og stek paien eller porsjonspaiene ved 190 °C i ca 15 minutter.
La den stå og hvile i noen minutter før servering. Server paiene med god vaniljesaus, vaniljekesam eller fløteis.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30616)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte
Innlagt dato:2013-11-07
Oppdatert dato:2013-11-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift