Karpe i grønt (Ponty)



Karpe i grønt (Ponty) inneholder 112 Kalorier, 1 g Karbo, 11 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Karpe i grønt (Ponty) har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Karpe i grønt (Ponty) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2765 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1,5kgkarpe, ca 1 1/2 kg
1stkløk
3stkpurrer
1bunt(er)persille
Ca 2,5stkenerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1sshvetemel
1dlolje
1dashsalt
1dashpepper
2dlfiskekraft, kokt på hode og hale




Næringsdeklarasjon for Karpe i grønt (Ponty)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier111.59732.43Kcal
Protein10.9071.54gram
Karbohydrat1.489.71gram
Kostfiber0.936.10gram
Fett6.6943.91gram
Mettet fett0.362.36gram
Salt0.140.92gram
Pris på oppskriftenKr 9.95Kr 65.31Kroner
Hele oppskriften veier2 625 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo5,3 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens fisken og skjær den i 4-5 cm tykke stykker. Legg stykkene i et halvdypt fat eller en bolle, krydre dem godt med salt og hell halvparten av oljen over. La dem stå og trekke ca 1 time.

Skrell og grovhakk løken. Bland den med resten av oljen sammen med purren skåret i skiver. Krydre dette med pepper, ha det i varm gryte og la det få litt farge. Dryss så melet over, spe med så mye fiskekraft at det blir nok til å dekke fiskestykkene. Spe med vann om nødvendig.

Ha fiskestykkene og enerbærene opp i gryten. La fisken koke på svak varme til den er halvmør, 12-15 minutter. Tilsett så hakket persille og kok retten ferdig i nye 12-15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Retten smaker godt både varm og kald. Server surbrød eller grovbrød til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6614)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ungarn
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.