Karpe i grønt (Ponty) inneholder
112 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Karpe i grønt (Ponty) har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karpe i grønt (Ponty) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2765 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Karpe i grønt (Ponty)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 111.59 | 732.43 | Kcal |
Protein | 10.90 | 71.54 | gram |
Karbohydrat | 1.48 | 9.71 | gram |
Kostfiber | 0.93 | 6.10 | gram |
Fett | 6.69 | 43.91 | gram |
Mettet fett | 0.36 | 2.36 | gram |
Salt | 0.14 | 0.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.95 | Kr 65.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 625 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,3 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens fisken og skjær den i 4-5 cm tykke stykker. Legg stykkene i et halvdypt fat eller en bolle, krydre dem godt med salt og hell halvparten av oljen over. La dem stå og trekke ca 1 time.
Skrell og grovhakk løken. Bland den med resten av oljen sammen med purren skåret i skiver. Krydre dette med pepper, ha det i varm gryte og la det få litt farge. Dryss så melet over, spe med så mye fiskekraft at det blir nok til å dekke fiskestykkene. Spe med vann om nødvendig.
Ha fiskestykkene og enerbærene opp i gryten. La fisken koke på svak varme til den er halvmør, 12-15 minutter. Tilsett så hakket persille og kok retten ferdig i nye 12-15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Retten smaker godt både varm og kald. Server surbrød eller grovbrød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6614)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ungarn
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.