Kesamterrine til 4 inneholder
64 Kalorier,
3 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kesamterrine til 4 har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kesamterrine til 4 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3009 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kesamterrine til 4!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 63.95 | 525.67 | Kcal |
Protein | 4.70 | 38.63 | gram |
Karbohydrat | 3.29 | 27.04 | gram |
Kostfiber | 2.09 | 17.18 | gram |
Fett | 3.09 | 25.40 | gram |
Mettet fett | 1.15 | 9.45 | gram |
Salt | 0.51 | 4.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.77 | Kr 39.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 288 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,57 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg 8 gelatinplater i bløt, rør ut kesam og bland sammen. Ha det i en sprøytepose eller en bolle. Kok opp mye vann og salt det godt. Skjær vasket purre i samme lengde som terrinformen.
Legg 6 plater gelatin i bløt. Kle formen med stekefolie og ha et lag makrell over, så et lag bløtet gelatin (ikke smelt den!). Kok opp 5 purrer og la dem putre seg møre. Taes opp av vannet og presses godt i et håndkle. Det er viktig å få ut så mye vann som mulig. Legg de varme purrelengdene oppå gelatinen i formen.
Legg et nytt lag bløtet gelatin i. Så et lag paprikabiter. Sprøyt ut kesamkremen og gjenta prosessen en gang til. Avslutt med paprika.
Sett formen under press i kjøleskapet til neste dag. Hvelv terrinen forsiktig ut av formen på en skjærefjel.
Skjær stykker/ skiver. Server med salat og godt brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 22586)
Kategori:
Terrine
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-17
Oppdatert dato:2006-07-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.