Kesamterrine til 4



Kesamterrine til 4 inneholder 64 Kalorier, 3 g Karbo, 5 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Kesamterrine til 4 har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kesamterrine til 4 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3009 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 300grrenset, kaldrøkt makrell
Ca 10stkpurrer (middels)
2stkpaprikafrukter bakt og skåldet
Ca 2begerkesam 8%
8plate(r)gelatin
Ca 6plate(r)gelatin
salat
og godt brød til




Næringsdeklarasjon for Kesamterrine til 4!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier63.95525.67Kcal
Protein4.7038.63gram
Karbohydrat3.2927.04gram
Kostfiber2.0917.18gram
Fett3.0925.40gram
Mettet fett1.159.45gram
Salt0.514.18gram
Pris på oppskriftenKr 4.77Kr 39.21Kroner
Hele oppskriften veier3 288 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo20,57 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Legg 8 gelatinplater i bløt, rør ut kesam og bland sammen. Ha det i en sprøytepose eller en bolle. Kok opp mye vann og salt det godt. Skjær vasket purre i samme lengde som terrinformen.
Legg 6 plater gelatin i bløt. Kle formen med stekefolie og ha et lag makrell over, så et lag bløtet gelatin (ikke smelt den!). Kok opp 5 purrer og la dem putre seg møre. Taes opp av vannet og presses godt i et håndkle. Det er viktig å få ut så mye vann som mulig. Legg de varme purrelengdene oppå gelatinen i formen.
Legg et nytt lag bløtet gelatin i. Så et lag paprikabiter. Sprøyt ut kesamkremen og gjenta prosessen en gang til. Avslutt med paprika.
Sett formen under press i kjøleskapet til neste dag. Hvelv terrinen forsiktig ut av formen på en skjærefjel.
Skjær stykker/ skiver. Server med salat og godt brød til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 22586)
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-17
Oppdatert dato:2006-07-17


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.