Kirsebær muffins med fersken salat 1 inneholder
216 Kalorier,
22 g Karbo,
3 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Kirsebær muffins med fersken salat 1 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kirsebær muffins med fersken salat 1 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kirsebær muffins med fersken salat 1!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 215.75 | 598.59 | Kcal |
Protein | 3.03 | 8.41 | gram |
Karbohydrat | 21.71 | 60.23 | gram |
Kostfiber | 1.08 | 3.00 | gram |
Fett | 12.06 | 33.46 | gram |
Mettet fett | 6.73 | 18.67 | gram |
Alkohol | 0.87 % | | | |
Salt | 0.29 | 0.81 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.97 | Kr 16.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 665 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk egg og sukker til lett eggemasse. Pisk smør og deretter melk i. Bland bakepulver i melet og sikt det i deigen under omrøring. Sten ut kirsebærene og hakk dem grovt. Vend dem i massen med den revne marsipan. Fordel deigen i smurte muffinsformer. Bak dem i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 25 min.
Smelt appelsinmarmeladen i en gryte og press den gjennom en dørslag. Pensle de lune muffins med marmeladen og kjøl av. Pynt evt. med kirsebær. Halver fersknene og fjern steinen. Skjær dem i båter og vend dem i melis og grand manier. Server muffins med ferskensalat og creme fraiche.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 26150)
Kategori:
Muffins
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-07-27
Oppdatert dato:2009-07-27
Lesere:
2186 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift