Kirsebærpai inneholder
178 Kalorier,
25 g Karbo,
2 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Kirsebærpai har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kirsebærpai er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
11940 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærpai med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 177.78 | 2 644.48 | 330.56 | Kcal |
Protein | 1.97 | 29.30 | 3.66 | gram |
Karbohydrat | 25.28 | 376.04 | 47.01 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 17.55 | 2.19 | gram |
Fett | 7.38 | 109.78 | 13.72 | gram |
Mettet fett | 4.49 | 66.79 | 8.35 | gram |
Salt | 0.09 | 1.41 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.31 | Kr 93.86 | Kr 11.73 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 488 totalt | 1 488 pr porsj | 186 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 56,87 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Smuldre hvetemel og smør til en grynet masse. Tilsett sukker og rør inn eggeplomme og vann til en smidig deig. Sett den kaldt i kjøleskapet ca 30 minutter.
Trykk deigen ut i en rund form ca 22 cm i diameter. Noe av deigen kan legges til side for å lage et gitter oppå paien til slutt.
Stek den ved 200 C i ca 10 minutter. Ta den ut av ovnen og fyll med stenfrie kirsebær. Sikt på melis.
Stek videre ca 30 minutter til paideigen er gyllen.
Server gjerne med pisket krem.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12485)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift