Kirsebærpai



Kirsebærpai inneholder 178 Kalorier, 25 g Karbo, 2 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Kirsebærpai har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kirsebærpai er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere: 11940 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
150grhvetemel
125grsmør eller margarin
1sssukker
1stkeggeplomme
Ca 1,5ssvann

Fyll:

1kgkirsebær uten sten
Ca 3dlmelis




Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier177.782 644.48330.56Kcal
Protein1.9729.303.66gram
Karbohydrat25.28376.0447.01gram
Kostfiber1.1817.552.19gram
Fett7.38109.7813.72gram
Mettet fett4.4966.798.35gram
Salt0.091.410.18gram
Pris på oppskriftenKr 6.31Kr 93.86Kr 11.73.-
Hele oppskriften veier1 488 totalt1 488 pr porsj186 pr stk gram
Energiprosent fra karbo56,87 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smuldre hvetemel og smør til en grynet masse. Tilsett sukker og rør inn eggeplomme og vann til en smidig deig. Sett den kaldt i kjøleskapet ca 30 minutter.

Trykk deigen ut i en rund form ca 22 cm i diameter. Noe av deigen kan legges til side for å lage et gitter oppå paien til slutt.

Stek den ved 200 C i ca 10 minutter. Ta den ut av ovnen og fyll med stenfrie kirsebær. Sikt på melis.

Stek videre ca 30 minutter til paideigen er gyllen.

Server gjerne med pisket krem.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12485)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærpai med smuldredeig.Kirsebærpai med smuldredeig.
Denne retten har 289,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.
Denne retten har 290,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.