Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kirsebærpai 2 oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kirsebærpai 2



Kirsebærpai 2 inneholder 267 Kalorier, 43 g Karbo, 2 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Kirsebærpai 2 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kirsebærpai 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
500grutstenede kirsebær
400grsukker
1dlkremfløte
1ssmaisstivelse
2stkeggeplommer
50grsukker
evt. litt fruktbrennevin
3blad(er)gelatin
4plate(r)butterdeig




Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærpai 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier267.293 798.19474.77Kcal
Protein2.3633.544.19gram
Karbohydrat43.18613.5976.70gram
Kostfiber1.0314.641.83gram
Fett9.23131.1616.39gram
Mettet fett4.7367.218.40gram
Salt0.202.870.36gram
Pris på oppskriftenKr 5.74Kr 81.57Kr 10.20.-
Hele oppskriften veier1 421 totalt1 421 pr porsj178 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Ha sukker og kirsebær i en gryte og varm langsomt opp. Når det koker, skrus varmen av. Ha fløte, maisstivelse, eggeplommer og sukker i en gryte og pisk den sammen under oppvarming til en tykk krem. Ta av varmen og smak til med brennevin. Sil kirsebærene og ta av 4 dl. lake.

Kok de 4 dl. lake inn til 2 dl., bløt gelatin i kaldt vann og smelt i den varme lake (må ikke koke). Rull butterdeigen ut til 2 sirkler. For en paiform med den ene, ha kremen på og legg bærene på kremen. La den gelerede saft stivne en anelse, og hell den så forsiktig på.

Legg lokk på, hvor det er skåret små mønstre eller huller, så dampen kan slippe ut. Bakes ved 180° i 30-40 min., til den er gjennombakt. Avkjøles og drysses med melis. Spises med krem.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26264)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-08-16
Oppdatert dato:2009-08-16
Lesere: 1874 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærpai med smuldredeig.Kirsebærpai med smuldredeig.
Denne retten har 288,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.
Denne retten har 290,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.