Kirsebærsyltetøy inneholder
163 Kalorier,
40 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Kirsebærsyltetøy har ingen allergener
Kirsebærsyltetøy er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,1 poeng fra 8 lesere
Lesere:
19432 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kirsebærsyltetøy!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 162.78 | 2 848.65 | Kcal |
Protein | 0.44 | 7.70 | gram |
Karbohydrat | 39.94 | 698.95 | gram |
Kostfiber | 0.63 | 11.03 | gram |
Fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.66 | Kr 99.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 750 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 98,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og skyll bærene. Stikk eventuelt ut steinene, det går lettest med en utbøyd binders.
Knus halvparten av steinene i en morter, gjem "mandlene". Hakk dem eventuelt.
Legg bær, vann og sukker i et kokekar. Varm langsomt opp og la det trekke i ca 15 minutter til bærene er fylt med laken og synker ned i syltetøyet. Tilsett "mandlene" utrørt i litt av syltetøyet.
Øs syltetøyet på rene, varme glass, helt opp til kanten. Sett på lokk med en gang.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9380)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-27
Oppdatert dato:2003-04-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift