Kirsebærsyltetøy 2 inneholder
159 Kalorier,
39 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Kirsebærsyltetøy 2 har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kirsebærsyltetøy 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kirsebærsyltetøy 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 158.70 | 2 912.15 | Kcal |
Protein | 0.39 | 7.16 | gram |
Karbohydrat | 38.98 | 715.28 | gram |
Kostfiber | 0.61 | 11.19 | gram |
Fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.20 | Kr 95.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 835 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 98,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bærene steines ut. Vann, eddik og sukker helles over. Syltetøyet bringes i kok over svak varme ca. 10 min.
Certo og 2 ss. ekstra sukker blandes godt og drysses i under omrøring ennå 2 min. Syltetøyet fylles i Atamonskyllede glass, som lukkes.
Syltetøyet kan serveres som saus til puddinger og riskrem.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3529 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 26260)
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-08-16
Oppdatert dato:2009-08-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift