Kirsebærterte 4 inneholder
280 Kalorier,
43 g Karbo,
5 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Kirsebærterte 4 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kirsebærterte 4 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2299 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærterte 4 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 279.60 | 3 126.82 | 390.85 | Kcal |
Protein | 5.49 | 61.40 | 7.67 | gram |
Karbohydrat | 42.68 | 477.30 | 59.66 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 14.99 | 1.87 | gram |
Fett | 9.36 | 104.67 | 13.08 | gram |
Mettet fett | 5.16 | 57.71 | 7.21 | gram |
Salt | 0.15 | 1.73 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.52 | Kr 50.55 | Kr 6.32 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 118 totalt | 1 118 pr porsj | 140 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Bland mel med sukker, smør, egg og sitronsaft. Elt deigen til den er glatt og smidig, tilsett melken, så deigen ikke blir for fast. Rull 2/3 av deigen ut og legg den i en smurt terteform. Sett bunnen på kjøl i 10 min. Resten av deigen rulles ut i strimler.
Fordel kirsebærmarmeladen over bunnen og fordel deigstrimlene over kaken i gitterform. Pensle deigstrimlene med sammenpisket egg og bak terten ved 180 grader i ca. 30 min.
Server kaken lunken med vaniljeis
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 26261)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-08-16
Oppdatert dato:2009-08-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift