Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kiwi og mynteis med champagne og biscotti oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kiwi og mynteis med champagne og biscotti



Kiwi og mynteis med champagne og biscotti inneholder 251 Kalorier, 40 g Karbo, 6 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Kiwi og mynteis med champagne og biscotti har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kiwi og mynteis med champagne og biscotti er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Myntisen:

0,25litermelk
75grsukker
4kvist(er)mynte med blader
2stkkiwifrukter
2dlchampagne eller andre mousserende vin

biscotti:

(Denne porsjon rekker til minst 20 stk.)
2stkegg
1stkeggeplomme
300grsukker
300grmel
0,5tsbakepulver
35grhele pistasjekjerner
100grmandler




Næringsdeklarasjon for Kiwi og mynteis med champagne og biscotti!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier250.691 003.78Kcal
Protein5.7923.18gram
Karbohydrat39.66158.80gram
Kostfiber2.078.29gram
Fett6.2324.95gram
Mettet fett1.084.32gram
Alkohol1.24 %
Salt0.120.49gram
Pris på oppskriftenKr 7.81Kr 31.27Kroner
Hele oppskriften veier1 602 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Isen:
Kok melk og sukker opp. Ta gryten fra varmen og legg mynten i. La det trekke minst 6 timer og gjerne natten over. Siktes. Fryses i maskine eller i en skål, som under innfrysningen røres i med pisk, så sorbeten ikke fryser til en hård klump.

Kiwien skrellles og hakkes, has i en skål.

Deigen til biscottiene, kan forbedredes dagen i forveien. Pisk sammen egg og plomme med sukkeret. Vend resten i og oppbevar denne deig på kjølen. Sprøytes ut med sprøytepose på smurt bakepapir og bakes/tørkes i ca. ½ time med 160 grader.

Skjæres i tykke skiver, når det er avkjølet. Serveres best samme dag, men kan oppbevares et par dager i lufttett skål.

Når isen skal serveres has kiwien i bunnen av kalde glass eller skåler. En god kule is has i glassene, litt fint strimlet mint og et skvett champagne. Servere biscottiene til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23131)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-12-03
Oppdatert dato:2006-12-03
Lesere: 2026 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.