Fotograf:Free-Photos
Kjøttdeigsaus(spagettisaus) inneholder 97 Kalorier, 3 g Karbo, 7 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr Kjøttdeigsaus(spagettisaus) har beregnet å ha følgende allergener Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
1 Skrell løken. Skjer han i små terningar.
2 Varm margarin eller olje i ei steikjepanne (bruk knapt middels varme).
3 Legg i løken. La han frese i 5 minutt. Rør om med ein tregaffel.
4 Legg i kjøttdeigen. Steik han saman med løken i nokre minutt. Mos kjøttdeigen saman til ein grynete masse under steikinga.
5 Tilset knuste tomatar, krydder og tomatpuré.
6 Kok på svak varme i 5 minutt. Smak til og krydre meir dersom det er nødvendig.
Server kjøttdeigsausen til kokt ris, makaroni eller spagetti.
I mikrobølgjeomn:
1 Hakk løken.
2 Bland alle ingrediensane i ein bolle. Dekk med papir.
3 Steik på effekt 10 i 3-4 minutt. Rør om med ein gaffel.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 1134)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Saus Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-08-31
Oppdatert dato:2018-12-28