Kjøttkaker av sel





Kjøttkaker av sel inneholder 72 Kalorier, 2 g Karbo, 10 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Kjøttkaker av sel har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kjøttkaker av sel er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 600grkobbe/nisekjøtt
Ca 2tssalt
0,5tspepper
Ca 2,5ssløk
Ca 2,5dlvann

Saus:

2ssMargarin
3sshvetemel
4,5dlkraft eller vann
+ buljongekstrakt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kjøttkaker av sel!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier72.41252.94Kcal
Protein10.4036.33gram
Karbohydrat1.595.55gram
Kostfiber0.120.42gram
Fett2.699.40gram
Mettet fett0.321.12gram
Salt1.565.45gram
Pris på oppskriftenKr 6.76Kr 23.61Kroner
Hele oppskriften veier1 397 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Skjær opp kjøttet og mal det på kvern 2 - 3 ganger. Mal eller hakk løken. Rør i salt og pepper og spe med vannet, litt om gangen.

2. Lag kaker med vætet skje og hånd og stek dem pent på begge sider i margarin. Ta dem opp. Kok ut pannen med litt vann eller kraft.

3. Brun margarin og mel til sausen og spe med panneutkok og kraft eller vann, halvparten om gangen. Rør godt og la sausen koke noen minutter.

4. Legg i kjøttkakene og la dem trekke i sausen ca. 10 . Minutter. Smak til med salt og om ønskes krydder.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 16056)
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-10-24
Oppdatert dato:2003-10-24
Lesere: 5022 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.