Kjøttkaker av sel inneholder
71 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kjøttkaker av sel har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjøttkaker av sel er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5690 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjøttkaker av sel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 70.57 | 246.51 | Kcal |
Protein | 10.42 | 36.40 | gram |
Karbohydrat | 1.59 | 5.55 | gram |
Kostfiber | 0.15 | 0.52 | gram |
Fett | 2.47 | 8.63 | gram |
Mettet fett | 0.26 | 0.91 | gram |
Salt | 1.56 | 5.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.76 | Kr 23.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 397 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,01 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær opp kjøttet og mal det på kvern 2 - 3 ganger. Mal eller hakk løken. Rør i salt og pepper og spe med vannet, litt om gangen.
2. Lag kaker med vætet skje og hånd og stek dem pent på begge sider i margarin. Ta dem opp. Kok ut pannen med litt vann eller kraft.
3. Brun margarin og mel til sausen og spe med panneutkok og kraft eller vann, halvparten om gangen. Rør godt og la sausen koke noen minutter.
4. Legg i kjøttkakene og la dem trekke i sausen ca. 10 . Minutter. Smak til med salt og om ønskes krydder.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 16056)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-10-24
Oppdatert dato:2003-10-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.