Kleppmelk inneholder
74 Kalorier,
9 g Karbo,
3 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kleppmelk har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kleppmelk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kleppmelk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 73.75 | 383.22 | Kcal |
Protein | 3.17 | 16.47 | gram |
Karbohydrat | 9.11 | 47.34 | gram |
Kostfiber | 0.66 | 3.43 | gram |
Fett | 2.59 | 13.46 | gram |
Mettet fett | 1.67 | 8.68 | gram |
Salt | 0.24 | 1.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.53 | Kr 7.95 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 079 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,41 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mal skrelte poteter. Rør de sammen med salt og mel. Kok opp melken og lag små boller med skje. La trekke til de er gjennomkokt. Det kan også tilsettes egg i røren.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3768)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-03-26
Oppdatert dato:2003-03-26
Lesere:
7555 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift