Kleppsuppe fra Nordland inneholder
78 Kalorier,
11 g Karbo,
5 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kleppsuppe fra Nordland har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kleppsuppe fra Nordland er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,4 poeng fra 60 lesere
Lesere:
47004 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kleppsuppe fra Nordland!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 78.07 | 349.14 | Kcal |
Protein | 4.86 | 21.73 | gram |
Karbohydrat | 10.76 | 48.12 | gram |
Kostfiber | 0.46 | 2.06 | gram |
Fett | 1.63 | 7.29 | gram |
Mettet fett | 0.71 | 3.18 | gram |
Salt | 0.55 | 2.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.60 | Kr 7.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 789 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør de fem øverste ingrediensene godt sammen til en forholdsvis fast og smidig masse. Røren skal være så fast at kleppene holder fasongen når de tilsettes den kokende melken.
La melk, sukker og salt få et oppkok før kleppene legges i med skje. Kok ved svak varme i ca 20 minutter.
Sett sukker og kanel på bordet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13824)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-20
Oppdatert dato:2003-05-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift