Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kokt sel (kobbe) oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kokt sel (kobbe)



Kokt sel (kobbe) inneholder 82 Kalorier, 6 g Karbo, 12 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Kokt sel (kobbe) har ingen allergener
Kokt sel (kobbe) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1,5kgselkjøtt
150grsalt
1sssukker
Kokende vann
750grkålrot
Ca 1kgpoteter




Næringsdeklarasjon for Kokt sel (kobbe)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82.39665.92Kcal
Protein11.5092.95gram
Karbohydrat5.7746.64gram
Kostfiber1.038.32gram
Fett1.2510.10gram
Mettet fett0.000.00gram
Salt4.7838.60gram
Pris på oppskriftenKr 7.63Kr 61.67Kroner
Hele oppskriften veier3 233 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjøttet gnis inn med salt og sukker. Legges i et fat og står kjølig ett døgn. Skyll så kjøttet og sett til kok i kokende vann. La det trekke til det er mørt. Den siste halve timen legges kålrabi og poteter ved i gryten. Kålrabi i skiver og potetene skrelt og delt i 2. Server smeltet smør til

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3770)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-03-26
Oppdatert dato:2003-03-26
Lesere: 7180 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.