Krepsehaler og gorgonzolasaus





Krepsehaler og gorgonzolasaus inneholder 246 Kalorier, 27 g Karbo, 9 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Krepsehaler og gorgonzolasaus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Krepsehaler og gorgonzolasaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2dlcreme fraiche
125grgorgonzola
1dashnykvernet svart pepper
0,5dlpersille
1stkpaprika
1boks(er)Krepsehaler - i lake eller fryste
400grPasta


Annonse



Næringsdeklarasjon for Krepsehaler og gorgonzolasaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier246.04655.82Kcal
Protein9.2724.71gram
Karbohydrat27.3072.77gram
Kostfiber1.915.09gram
Fett10.6628.41gram
Mettet fett6.4117.09gram
Salt0.802.13gram
Pris på oppskriftenKr 9.88Kr 26.34Kroner
Hele oppskriften veier1 066 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok pastaen som anvist på pakken. Hell av vannet og legg pastaen tilbake i kjelen. Tilsett smuldret gorgonzola, deretter creme fraiche og pepper. Rør godt og varm til kokepunktet. Ha i paprikaen og krepsehalene til de blir gjennomvarme(Går veldiig raskt) Strø med persille og server i varme, dype tallerkener.

En rask og god rett...

Man kan også bruke ferdig gorgonzolasaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: s.k
(Intern: 2118969192)
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-02-04
Oppdatert dato:2006-02-04
Lesere: 9519 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.