Krepsehaler og gorgonzolasaus inneholder
246 Kalorier,
27 g Karbo,
9 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Krepsehaler og gorgonzolasaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krepsehaler og gorgonzolasaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,3 poeng fra 6 lesere
Lesere:
10775 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krepsehaler og gorgonzolasaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 245.68 | 654.86 | Kcal |
Protein | 9.23 | 24.60 | gram |
Karbohydrat | 27.30 | 72.77 | gram |
Kostfiber | 1.81 | 4.82 | gram |
Fett | 10.66 | 28.41 | gram |
Mettet fett | 6.44 | 17.17 | gram |
Salt | 0.80 | 2.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.88 | Kr 26.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 066 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok pastaen som anvist på pakken. Hell av vannet og legg pastaen tilbake i kjelen. Tilsett smuldret gorgonzola, deretter creme fraiche og pepper. Rør godt og varm til kokepunktet. Ha i paprikaen og krepsehalene til de blir gjennomvarme(Går veldiig raskt) Strø med persille og server i varme, dype tallerkener.
En rask og god rett...
Man kan også bruke ferdig gorgonzolasaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
s.k
(Intern: 2118969192)
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-02-04
Oppdatert dato:2006-02-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.