Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Krepsesild oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Krepsesild



Krepsesild inneholder 249 Kalorier, 1 g Karbo, 14 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Krepsesild har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Krepsesild er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgurenset sild eller 600 g renset
2tssalt
2tsdillfrø
1dlmoste tomater eller 1/2 dl tomatpuré + 1/2 dl vann




Næringsdeklarasjon for Krepsesild!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier249.38447.76Kcal
Protein14.4125.87gram
Karbohydrat0.540.97gram
Kostfiber0.290.52gram
Fett21.0037.71gram
Mettet fett4.357.81gram
Salt2.173.90gram
Pris på oppskriftenKr 5.36Kr 9.62Kroner
Hele oppskriften veier718 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens, ben ut og skyll silda. Salt og rull den med kjøttsiden ut. Legg rullene tett i et lavt, vidt kokekar. Dekk silda med ferske dillkroner eller strø dillfrø over.

Hell på moste tomater eller tomatpuré blandet med vann. La silda trekke under lokk på svak varme i 8-10 minutter. Avkjøl silda i kraften.

Server kokte poteter og grønn salat til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11496)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Lesere: 1882 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.