Fotograf:
Melk.no
Kristis sjokoladefristelse inneholder
443 Kalorier,
41 g Karbo,
5 g Protein og
29 g Fett pr 100 gr
Kristis sjokoladefristelse har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kristis sjokoladefristelse er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5664 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kristis sjokoladefristelse med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 442.65 | 3 835.92 | 383.59 | Kcal |
Protein | 4.74 | 41.08 | 4.11 | gram |
Karbohydrat | 40.68 | 352.52 | 35.25 | gram |
Kostfiber | 1.83 | 15.86 | 1.59 | gram |
Fett | 28.59 | 247.76 | 24.78 | gram |
Mettet fett | 17.41 | 150.87 | 15.09 | gram |
Salt | 0.40 | 3.44 | 0.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.49 | Kr 47.58 | Kr 4.76 | .- |
Hele oppskriften veier | 867 totalt | 867 pr porsj | 87 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
8 – 10 dessertstykker
Rund kakeform ca. 24 cm. i diameter
180 grader C. i ca. 20 min
Smelt smør i en kjele. Tas bort fra varmen før sukker og honning vispes inn. Tilsett alt det tørre og sammenvispede egg.
Legg bakepapir i en springform og hell røren i. Stek kaken. Løsne langs kanten mens kaken ennå er varm. Avkjøl kaken.
Glasur:
Smelt sjokolade over vannbad. Tilsett fløte og bland godt sammen. Stryk glasuren utover hele kaken. Serveres med frukt eller bær, bærsaus,en klatt vispet seterrømme eller iskrem, og friske mynteblader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 17494)
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-04-17
Oppdatert dato:2004-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift