Smelt smøret og sett det til side.
Pisk Sukrin Gold og egg lett sammen. Bland kakao og vaniljesukker i eggeblandingen, og tilsett deretter SukrinSirup Gold.
Bland hvetemel og FiberFin sammen i en egen skål. Hell denne melblandingen og det smeltede smøret vekselvis ned i eggeblandingen under omrøring til du får en helt glatt røre.
Hell røren i en form kledd med bakepapir.
Stek sjokoladekaken på 175 grader i ca. 20-25 minutter, etter hvor gjennomstekt du ønsker kaken. Den kan gjerne være litt understekt, da vil den få en mer flytende kjerne
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 34739)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Sjokoladekake Innlagt dato:2019-10-27
Oppdatert dato:2019-10-27