Kryddersild i tomatsaus inneholder
143 Kalorier,
12 g Karbo,
6 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Kryddersild i tomatsaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kryddersild i tomatsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6919 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kryddersild i tomatsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 143.11 | 2 902.27 | Kcal |
Protein | 6.40 | 129.79 | gram |
Karbohydrat | 12.13 | 246.00 | gram |
Kostfiber | 0.43 | 8.72 | gram |
Fett | 7.57 | 153.52 | gram |
Mettet fett | 1.50 | 30.42 | gram |
Salt | 1.68 | 34.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.30 | Kr 168.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 028 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,9 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vann eventuelt filetene en halv time i melk. Skyll dem etterpå i kaldt vann, og tørk dem på kjøkkenpapir.
Bland tomatpuré og sukker. Spe i olje og eddik vekselvis. Tilsett vannet til slutt.
Skjær sildefiletene i gaffelbiter. Legg dem i krukke lagvis med løkringer, tomatsaus og laurbærblad. Det skal være saus både i bunnen og øverst.
La silden stå på kjøkkenbenken natten over. Sett den så kjølig. Kryddersild i tomatsaus holder seg ca 3 uker i kjøleskapet. Prøv den også med varme poteter til middagsmat eller kveldskos.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11452)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konservering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift