Kveite og reker på spyd inneholder
154 Kalorier,
0 g Karbo,
13 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Kveite og reker på spyd har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sennep, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kveite og reker på spyd er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3033 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kveite og reker på spyd!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|
| Kalorier | 153.56 | 328.27 | Kcal |
| Protein | 12.76 | 27.28 | gram |
| Karbohydrat | 0.32 | 0.68 | gram |
| Kostfiber | 0.22 | 0.47 | gram |
| Fett | 11.20 | 23.94 | gram |
| Mettet fett | 2.28 | 4.87 | gram |
| Salt | 2.48 | 5.29 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 15.04 | Kr 32.15 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 855 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 0,83 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rull fisketerningene i salt og la dem trekke i ca. 20 minutter. Skyll og tørk fisken og pensle den med pesto.
Rull bacon rundt fisken. Rens rekene. Del agurken langsetter, skrap ut frøene og skjær den så i tykke skiver. Træ fisk, reker og agurk vekselvis på spyd.
Rør sammen olje og sennep og pensle det på spydene. Stek dem på grill i ca. 6 minutter, snu dem ofte. Server spydene med couscous eller en god potetsalat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23361)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-27
Oppdatert dato:2007-01-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift