Kvikake fra Hallingdal(Kåfjord) inneholder
146 Kalorier,
19 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kvikake fra Hallingdal(Kåfjord) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kvikake fra Hallingdal(Kåfjord) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
11364 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kvikake fra Hallingdal(Kåfjord) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 146.28 | 1 692.28 | 35.26 | Kcal |
Protein | 5.70 | 65.94 | 1.37 | gram |
Karbohydrat | 19.28 | 223.05 | 4.65 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 10.99 | 0.23 | gram |
Fett | 4.94 | 57.15 | 1.19 | gram |
Mettet fett | 1.52 | 17.58 | 0.37 | gram |
Salt | 0.14 | 1.62 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.95 | Kr 22.56 | Kr 0.47 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 157 totalt | 1 157 pr porsj | 24 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 52,72 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 48
lapper
Pisk først egg og sukker og bland det med melka. Pisk hjortesalt, mel
og surmelk og ha det oppi. Smelt marg. og ha det i røra. Stek små lapper på begge sider. Server med rømme og syltetøy.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
ReisaMat
(Intern: 19127)
Kategori:
Pannekaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-04-08
Oppdatert dato:2005-04-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift