Ha mel og salt i en bolle. Visp sammen egg og melk og bland det gradvis inn i melet til røren er glatt og uten klumper. Bland i smeltet smør.
Dekk til røren og la den stå i ca. 30 minutter og svelle.
Varm en stekepanne på middels varme og smelt litt smør. Hell i så mye røre at den så vidt dekker bunnen. Drei pannen så røren blir jevnt fordelt over det hele. Snu pannekaken med en stekespade når den har stivnet på overflaten. Pannekaken skal være gulbrun på begge sider.
Skjær sopp i skiver og stek den gylden i litt smør.
Stek bacon sprøtt i en panne.
Skjær vårløk i tynne ringer og riv osten.
Legg pannekaken på en tallerken og topp med ost, bacon, sopp og vårløk.
KOKKENS TIPS
Denne røren holder seg godt i kjøleskapet i flere dager. Røren kan også fryses.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Melk.no
(Intern: 34265)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker Innlagt dato:2018-09-15
Oppdatert dato:2018-09-15