Fotograf:
Magnus Thor Magnusson
Grove pannekaker inneholder
117 Kalorier,
12 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Grove pannekaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grove pannekaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 13 lesere
Lesere:
39301 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Grove pannekaker med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 117.03 | 1 757.80 | 87.89 | Kcal |
Protein | 7.66 | 115.05 | 5.75 | gram |
Karbohydrat | 11.73 | 176.19 | 8.81 | gram |
Kostfiber | 1.78 | 26.74 | 1.34 | gram |
Fett | 3.99 | 59.93 | 3.00 | gram |
Mettet fett | 1.58 | 23.73 | 1.19 | gram |
Salt | 0.59 | 8.83 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.28 | Kr 49.27 | Kr 2.46 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 502 totalt | 1 502 pr porsj | 75 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
pannekaker
1. Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken.
2. Visp inn eggene. Egg gir god smak på pannekakene. Det virker dessuten som bindemiddel i røren. Jo flere egg vi bruker, jo tynnere kan vi lage pannekakene.
3. La røren svelle i ca. 15 minutter. Rør den etterpå godt opp fra bunnen.
4. Ha litt smør i en varm stekepanne. Hell i så mye røre at den så vidt dekker bunnen av pannen. Drei pannen rundt så røren blir jevnt fordelt over bunnen. Det er greit å helle røren fra en mugge.
5. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden. La den steke omtrent like lenge på den andre siden.
6. Brett pannekaken i fire med den siden ut som ble stekt først, den er penest.
7. Pannekakerøren kan også stekes som én tykk pannekake i en ildfast form i stekeovnen. Blåbærpannekaker og fleskepannekaker blir gjerne laget på denne måten.
Fyll
Stek kjøttdeig og finhakket løk. Smak til med krydder og tomatpuré. Rør inn litt vann og la kjøttstuingen få surre litt. Legg fyllet på pannekakene og rull sammen. Serveres varme, gjerne med salat til
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17476)
Kategori:
Pannekaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-04-13
Oppdatert dato:2004-04-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift