Fotograf:
Knut Pettersen
Amerikanske pannekaker med lønnesirup inneholder
170 Kalorier,
20 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Amerikanske pannekaker med lønnesirup har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Amerikanske pannekaker med lønnesirup er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 45 lesere
Lesere:
88588 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Amerikanske pannekaker med lønnesirup!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 170.04 | 305.54 | Kcal |
Protein | 8.09 | 14.54 | gram |
Karbohydrat | 20.30 | 36.48 | gram |
Kostfiber | 1.15 | 2.07 | gram |
Fett | 6.02 | 10.82 | gram |
Mettet fett | 2.53 | 4.55 | gram |
Salt | 0.87 | 1.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.58 | Kr 4.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 719 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland siktet mel, sukker, bakepulver og salt i en bolle. Tilsett egg og 1/2 dl kefir, og visp til en klumpfri røre. Tilsett resten av kefiren, og la røren svelle i ca 15 min. Stek små og tykke panne-kaker. Hold pannekakene varme (f.eks på en tallerken over en kasserolle med småkokende vann). Server med lønnesirup.
Tips!
For best stekeresultat:
Stryk et stykke kjøkkenpapir med olje over overflaten på steke-pannen, slik at den blir glatt og silkeaktig.Det er ikke nødvendig å olje pannen mellom hver steking.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matsiden
(Intern: 2647)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker
Land:
Amerika
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift