Fotograf:
Melk.no
Ut i skogen, opp på fjellet... Lag mat som smaker godt og som er enkelt å tilberede. Retten kan fint lages hjemme på kjøkkenet også. Oppskriften inneholder
232 Kalorier,
23 g Karbo,
7 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tykke pannekaker på tur er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6373 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tykke pannekaker på tur!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 232.37 | 302.88 | Kcal |
Protein | 6.88 | 8.97 | gram |
Karbohydrat | 22.81 | 29.73 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 1.37 | gram |
Fett | 12.39 | 16.15 | gram |
Mettet fett | 6.97 | 9.09 | gram |
Salt | 1.55 | 2.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.67 | Kr 3.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 261 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,26 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dette kan gjøres før turen:
Ha mel, sukker og salt i en bolle (ikke bakepulver). Visp sammen egg, melk og bland det gradvis inn i melet til røren er glatt og uten klumper. Bland i smeltet smør.
Hell røren over i en beholder med lokk eller i en melkekartong som du teiper igjen. Ikke fyll beholderen helt full da røren sveller noe.
Dette gjøres på turen:
Rør inn bakepulver i den ferdig lagde røren eller lag røren fra bunnen av ute på tur.
Varm en teflonpanne eller et spann over bålet eller annen varmekilde og smelt litt smør. Hell i røre slik at det dekker bunnen. Snu pannekaken med en stekespade når det dannes bobler på overflaten. Pannekaken skal være gulbrun på begge sider.
Tips:
Pannekaker kan serveres både med salt og søtt.
Søtt:
Friske bær, moste bananer, syltetøy eller honning
Salt:
Spekeskinke og revet ost, skinke og ost, bacon og ost eller røkt laks
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 31035)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker
Innlagt dato:2013-12-29
Oppdatert dato:2013-12-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift