Bland mel, tørrgjær, sesamfrø, sukker og salt i en stor bolle.
Hell melken og 1 ss olje i melet, og bland med en tresleiv. Røren blir veldig klebrig.
Dekk bollen med plast, og la røren heve til dobbelt størrelse, dvs. rundt 30–45 minutter.
Stikk et hull i midten av røren, slik at den synker litt sammen. La røren hvile i nye 10 minutter.
I mellomtiden lager du fyllet: Bland brun farin, nøtter og kanel i en liten skål.
Ta en liten bit av deigen, og lag en pannekake med hånden. Legg i 1 ss av fyllet i midten, og knip sammen kantene mot midten, slik at pannekaken blir som en liten ball.
Varm opp stekepannen til middels varme. Tilsett rikelig med olje.
Legg ballen i stekepannen, og flat den forsiktig ut, f.eks. med en flatbunnet skål som er oljet.
Når du ser at ballen svulmer opp litt, er det på tide å snu den. Tilsett mer olje etter behov. Pannekakene skal være gylne utenpå.
Pannekakene smaker best når de er helt ferske, men vær forsiktig med det varme fyllet!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35142)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pannekaker Land:
Korea Innlagt dato:2020-06-18
Oppdatert dato:2020-06-18