Fotograf:
Melk.no
Pannekaker er alltid godt. Prøv disse til kaffen eller som dessert med appelsinsmør som er frisk og velsmakende. Server gjerne med litt pisket krem ved siden av. Oppskriften inneholder
263 Kalorier,
25 g Karbo,
5 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skotske pannekaker med appelsinsmør er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3842 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skotske pannekaker med appelsinsmør!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 262.72 | 655.78 | Kcal |
Protein | 4.83 | 12.06 | gram |
Karbohydrat | 25.12 | 62.70 | gram |
Kostfiber | 1.35 | 3.37 | gram |
Fett | 15.58 | 38.89 | gram |
Mettet fett | 9.50 | 23.71 | gram |
Salt | 0.98 | 2.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.55 | Kr 6.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 998 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha alle ingrediensene til appelsinsmøret i en bolle og visp det lyst og luftig med en kjøkkenmaskin eller for hånd. Sett smøret kaldt mens pannekakene lages.
Pannekaker:
Ha hvetemel, bakepulver, sukker og salt i en bolle. Visp sammen egg og melk og visp det gradvis inn i melet til røren er glatt og uten klumper. Det skal bli en tykk røre.
Varm en teflonpanne over middels varme og smelt litt smør. Tilsett ca. 3 ss røre og la den flyte utover. Pannekakene skal være ca. 12 cm i diameter. Når røren begynner å stivne/boble på overflaten snus pannekakene og stekes gylne på den andre siden. Pass på å ikke har for sterk varme på platen, slik at pannekakene blir rå inni.
Hold pannekakene varme i en ildfast form på 100°C i stekeovnen, mens du steker opp alle.
Server med appelsinsmør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 31032)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker
Innlagt dato:2013-12-29
Oppdatert dato:2013-12-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift