kyllingfilet
tikka pasta
ris kokt med gurkemeie
agurk
Fremgangsmåte:
Smør kyllingfiletene med tikka pasta før steking. Stek filetene i smør i stekepanne i ca. 3 minutter på hver side. Server med ris som er kokt med gurkemeie i kokevannet. Legg en krans med agurkskiver rundt på fatet eller tallerkenen. Pynt gjerne med en kvist koriander.
God hjemmelaget dressing er naturell yoghurt blandet med revet agurk og finhakket mynte, smakt til med sukker, salt og litt hvit pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 2118968176)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2019-01-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.