Fotograf:
Kylling.no
Kyllingfingers med hvitløksmajones og sitron inneholder
395 Kalorier,
2 g Karbo,
14 g Protein og
37 g Fett pr 100 gr
Kyllingfingers med hvitløksmajones og sitron har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-egg, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingfingers med hvitløksmajones og sitron er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4930 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingfingers med hvitløksmajones og sitron!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 394.76 | 2 202.15 | Kcal |
Protein | 14.21 | 79.27 | gram |
Karbohydrat | 1.53 | 8.54 | gram |
Kostfiber | 0.12 | 0.67 | gram |
Fett | 36.84 | 205.51 | gram |
Mettet fett | 5.30 | 29.57 | gram |
Salt | 0.79 | 4.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.34 | Kr 46.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 116 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,55 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kyllingfiletene i strimler. Vend dem i sammenpisket egg og deretter i brødrasp. Dryss på salt og pepper. Stek strimlene i middels varm panne med smør i 2–3 minutter.
Hvitløksmajones:
La alle ingrediensene bli romtempererte. Visp eggeplommene med eddik/ sitronsaft, sennep og hvitløk. Spe forsiktig med oljen under kraftig visping. Smak til med salt og kvernet pepper.
Aïoli kan også lages med ferdig majones: 1 tube majones blandes med 2-3 båter presset hvitløk.
En deilig frisk salat passer godt til kyllingfingers.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 26369)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-09-03
Oppdatert dato:2009-09-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift