| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 116.80 | 593.22 | Kcal |
| Protein | 10.99 | 55.82 | gram |
| Karbohydrat | 6.00 | 30.47 | gram |
| Kostfiber | 1.20 | 6.09 | gram |
| Fett | 5.16 | 26.21 | gram |
| Mettet fett | 2.11 | 10.72 | gram |
| Salt | 0.41 | 2.11 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 6.60 | Kr 33.52 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 2 032 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 20,54 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Kyllingfilet med eplesaus.
Kylling/svin Adobo.
Kyllingkjøttboller med spinatpasta.
Kyllingfilet med squash og paprikacoulis.
Chilimarinert kyllingfilet.
Kyllingfilet med grønne epler.
Kyllingpakker.
Chicken tocino.
Kyllingfilet med ost og skinke på grønnsaksse.
Rask nødkylling.
Søt, klisset og krydret kylling med ris.
Kylling Cordon Bleu 1.
Kylling og couscous Marrakesh.
Sitronmarinert kyllingfilet.
Røkt kyllingbryst med potetmos og rotgrønnsak.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.