| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 234.09 | 1 360.94 | Kcal | |
| Protein | 14.79 | 85.99 | gram | |
| Karbohydrat | 3.17 | 18.43 | gram | |
| Kostfiber | 0.89 | 5.17 | gram | |
| Fett | 17.83 | 103.66 | gram | |
| Mettet fett | 4.55 | 26.45 | gram | |
| Salt | 0.23 | 1.31 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 8.83 | Kr 51.34 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 2 326 totalt | 581 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 5,41 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Kyllingfilet med ratatouille v2.
Burritos med kyllingkjøttdeig.
Kyllingpakker.
Kylling-risotto 1.
Kyllingkjøttboller med spinatpasta.
Kyllingfilet med karrisaus.
Kyllingfilet med rotgrønnsaker og ingefærsaus.
Kylling i eplesaus.
Mangofylte kyllingrulader i chutneysaus.
Kylling Cordon Bleu med Jarlsberg.
Tandoorikylling.
Søt, klisset og krydret kylling med ris.
Kyllingklubber med buffalosaus.
Kyllingfilet med blåbær og boysenbærsaus.
Gresk kylling med oliven og fetaost.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.