Fotograf:
Vita Hjertego
Stekt kyllingfilet med tomatsaus inneholder
124 Kalorier,
10 g Karbo,
10 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Stekt kyllingfilet med tomatsaus har ingen allergener
Stekt kyllingfilet med tomatsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
10375 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt kyllingfilet med tomatsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 124.15 | 635.96 | Kcal |
Protein | 9.65 | 49.43 | gram |
Karbohydrat | 9.97 | 51.07 | gram |
Kostfiber | 1.01 | 5.17 | gram |
Fett | 4.85 | 24.84 | gram |
Mettet fett | 0.51 | 2.61 | gram |
Salt | 0.12 | 0.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.28 | Kr 32.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 049 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fres løk og hvitløk i ca 2 ss olje til det blir blankt. Tilsett tomatene, og la det putre litt. Tilsett tomatpuré, krydder og vann/kraft. La det så koke i 3-5 minutter.
Brun kyllingfiletene i ca 2 ss Vita hjertego’ olje i ca 1-2 min på hver side.
Kutt auberginen i skiver. Stek auberginer og minimais i 2 ss Vita hjertego’ olje til de er gylne.
Kyllingfiletene og grønnsakene legges i en ildfast form. Tomatsausen slås over. Formen settes i ovnen ved 200 oC i ca 10-15 min.
Finhakk hvitløk og fres den raskt i en stekepanne med ca 2 ss Vita hjertego’ olje. Tilsett spinat og rør det raskt om slik at spinaten beholder noe av friskheten.
Anrett spinaten raskt på et fat og ha kyllingretten over. Serveres med kokt ris.
Vend gjerne Vita Pro.aktiv margarin inn i porsjonen med ris
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Vita Hjertego
(Intern: 24319)
Tilberedningstid:
35 min
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-09-25
Oppdatert dato:2007-09-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift