Fotograf:
Kylling.no
Balsamicostekt kylling med potetsalat inneholder
82 Kalorier,
6 g Karbo,
10 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Balsamicostekt kylling med potetsalat har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Balsamicostekt kylling med potetsalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Balsamicostekt kylling med potetsalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 82.15 | 405.15 | Kcal |
Protein | 9.58 | 47.25 | gram |
Karbohydrat | 6.29 | 31.02 | gram |
Kostfiber | 0.83 | 4.09 | gram |
Fett | 1.89 | 9.32 | gram |
Mettet fett | 0.85 | 4.19 | gram |
Salt | 0.08 | 0.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.85 | Kr 33.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 973 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,62 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kyllingfiletene på langs, Rør sammen hvitløk, sennep og balsamico og tilsett kyllingfiletene. Vend dem så de blir dekket av marinade, og la dem ligge i marinaden i minst 20 minutter.
Varm oljen i en stekepanne og stek kyllingbitene til de er gylne og gjennomstekt, ca. 3-4 minutter på hver side. Dryss over flaksalt og nykvernet pepper og server kyllingstrimlene med potetsalat og sitronbåter.
Potetsalat med yoghurt og frisk mynte
Kok potetene møre i lettsaltet vann, ca. 20 minutter. Avkjøl. Bland yoghurten med resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over potetene og bland forsiktig. Pynt med mynteblader og snittet vårløk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
5252 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25270)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-12
Oppdatert dato:2008-11-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift