Fotograf:Rosemarie Pettersen Noen helt utrolig gode kyllingklubber som passer perfekt som snack på kvelden. Sausen kan man lage sterkere om ønskelig med mer chilisaus/tabasco, men denne sausen kan og kjøpes ferdig. Det er flere oppskrifter for denne sausen og ofte brukes det både eddik og worcestershiresaus i den.
Beklager at bildet er galt fokusert, men jeg så det ikke før vi hadde spist opp alt.
Vi lagde dette som dip med litt rømme og noen stenger selleri og gulrot i tillegg.
Oppskriften inneholder 263 Kalorier, 4 g Karbo, 18 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Sennep, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Har du ferdig stekte klubber skal de bare varmes i stekepanne eller på bakepapir i ovnen.
Er de rå så legg de på bakepapir, sett ovnen på 200 grader og dryss over salt, pepper og litt olje. La de bakes i ca 20 minutter, og evt legg de under grillen de siste minuttene.
Vår egen Buffalosaus
Ha smør og hvitløk i en liten panne. Varm opp og la det surre litt. Rør inn chilisaus, salt, løkpulver, chilipulver, sennep, honning og sukker. Rør om og sett til side.
Klubbene dyppes i denne sausen ved servring, eller du kan evt servere den i en bolle ved siden av.
Vi hadde og litt rømmsaus ved siden av, og noen staver av gulrot og selleri som snacks
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34246)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Innlagt dato:2018-08-31
Oppdatert dato:2018-08-31