Fotograf:
Magnus Thor Magnusson
Kyllingbryst med eple-avocadosaus inneholder
101 Kalorier,
6 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kyllingbryst med eple-avocadosaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingbryst med eple-avocadosaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5259 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingbryst med eple-avocadosaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.53 | 332.05 | Kcal |
Protein | 6.82 | 22.53 | gram |
Karbohydrat | 5.56 | 18.36 | gram |
Kostfiber | 1.25 | 4.13 | gram |
Fett | 5.39 | 17.80 | gram |
Mettet fett | 1.53 | 5.05 | gram |
Salt | 0.21 | 0.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.64 | Kr 18.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 661 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,12 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm smør i en liten panne eller gryte. Gni inn kyllingen med litt salt og
spisskummen. Stek i 2 minuter på hver side. Skru ned varmen, press over
saften fra appelsinen, og legg resten av appelsinen i gryta - den gir fra
seg mye smak. Sett på lokket og la stå i 10 minuter, til den er
gjennomstekt, men ikke tørr inni.
Skrell eplet og fjern eplehuset. Skjær i mindre biter. Varm 1/2 dl vann i
ei gryte, ha i sukker og eplebiter og la det koke i 2-3 minuter. Eplet skal
ikke bli mykt, bare litt mykere enn det var. Fjern kjøttet fra avokadoen og
ha det i en kjokkenmaskin. Mos sammen med eple, væsken fra gryta og
sitronsaft. Kjør til du har en helt jevn saus. Spe med litt av appelsin- og
kyllingkraften fra den andre gryten. Sausen skal være tjukk, men ikke helt
upåvirket av tyngdekraften.
Bre saus utover to tallerkener. Skjær kyllingbryst i skiver og legg uppå.
Til denne retten er det godt å ha nanbrød.
Kilde: Dagbladet, Magasinet
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Magnus
(Intern: 2118968755)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-23
Oppdatert dato:2004-05-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift