Fotograf:
Grete Roede
Sitron- og appelsinmarinerte kyllingfileter inneholder
92 Kalorier,
2 g Karbo,
17 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Sitron- og appelsinmarinerte kyllingfileter har ingen allergener
Sitron- og appelsinmarinerte kyllingfileter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8782 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sitron- og appelsinmarinerte kyllingfileter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 92.22 | 218.39 | Kcal |
Protein | 17.23 | 40.80 | gram |
Karbohydrat | 2.09 | 4.95 | gram |
Kostfiber | 0.27 | 0.64 | gram |
Fett | 1.60 | 3.79 | gram |
Mettet fett | 0.37 | 0.88 | gram |
Salt | 0.11 | 0.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.83 | Kr 23.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 947 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne marinaden gir kyllingen en herlig frisk smak. Husk at retten må forberedes dagen før på grunn av marineringen. Absolutt en rett å glede seg til!
Legg kyllingfiletene i en plastpose. Bland sammen marinaden og ha den i posen. Knyt posen og legg den kaldt et par timer eller natten over. Snu posen et par ganger underveis.
Tørk kyllingfiletene lett med kjøkkenpapir. Ha på salt og pepper og stek filetene ca 3 minutter på hver side. Server appelsinsalat med rødløk (se side xxx) og kokt ris til. Marinaden kan gjerne kokes opp, jevnes med 1 ts maisenna rørt ut i litt kaldt vann, og serveres som en saus til filetene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 794)
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-11
Oppdatert dato:2002-08-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift