Fotograf:Kylling.no
Kyllingrulade med solsikkekjerner inneholder 126 Kalorier, 3 g Karbo, 14 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr Kyllingrulade med solsikkekjerner har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Legg filetene mellom 2 lag plast og bank dem forsiktig ut. Fordel finhakkede urter, revet ost og solsikkefrø over. Dryss over litt salt og pepper. Rull filetene sammen og fest med tannstikkere eller hyssing. Dypp dem først i sammenvispet egg og så i strøkavring. Stek ruladene i smør i en panne på middels varme i ca. 6 minutter, eller til de er gjennomstekt. Snu dem ofte, slik at det blir jevn steking. La ruladene hvile ett minutt før de skjæres i skiver.
Server retten med lettkokte sukkererter, sitronsaus og kokte poteter.
Sitronsaus:
Smelt smør i en kjele og rør i hvetemel. Spe med kraft. Smak til med sitronsaft og la sausen koke i 3-5 minutter. Ta kjelen av platen. Rør sammen eggepomme og fløte, og visp blandingen i sausen. Varm den opp til den tykner. Sausen må ikke koke etter at eggeblandingen er tilsatt. Smak til med salt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 16862)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2004-01-17
Oppdatert dato:2018-08-15