Fotograf:
Kylling.no
Kyllingfilet med poteter i tomatsaus inneholder
63 Kalorier,
6 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kyllingfilet med poteter i tomatsaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingfilet med poteter i tomatsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7298 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingfilet med poteter i tomatsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 63.34 | 596.48 | Kcal |
Protein | 5.87 | 55.28 | gram |
Karbohydrat | 6.44 | 60.65 | gram |
Kostfiber | 1.65 | 15.54 | gram |
Fett | 1.20 | 11.30 | gram |
Mettet fett | 0.53 | 4.99 | gram |
Salt | 0.27 | 2.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.28 | Kr 40.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 883 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,66 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Stek kyllingfiletene i en stekepanne på middels varme, ca. 4 minutter på hver side.
2. Stek løk og hvitløk på middels varme til løken blir blank – ikke brun!
3. Tilsett hermetiske tomater, tomatpuré og oregano, og la alt surre på svak varme i ca. 15 minutter. Smak til med salt, pepper og litt sukker.
4. Kok potetbitene ca. 10 minutter, ha dem i tomatsausen og la alt bli gjennomvarmt.
5. Del brokkolien i buketter og kok dem så vidt møre i litt vann.
6. Hell av vannet og server brokkolien ved siden av kyllingretten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 26476)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-10-04
Oppdatert dato:2009-10-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift