Fotograf:
Kylling.no
Kyllingkjøttboller med spinatpasta inneholder
162 Kalorier,
1 g Karbo,
9 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Kyllingkjøttboller med spinatpasta har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingkjøttboller med spinatpasta er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingkjøttboller med spinatpasta!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 162.21 | 749.27 | Kcal |
Protein | 9.27 | 42.82 | gram |
Karbohydrat | 1.09 | 5.03 | gram |
Kostfiber | 0.62 | 2.86 | gram |
Fett | 12.48 | 57.65 | gram |
Mettet fett | 6.88 | 31.78 | gram |
Alkohol | 1.03 % | | | |
Salt | 0.46 | 2.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.16 | Kr 37.69 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 386 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,68 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tin spinaten i mikro eller kaldt vann og la vannet renne godt av.
Kok båndspagetti som anvist på pakken.
Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.
Stek bollene på middels varme med litt smør eller olje i 10 - 15 minutter. Snu på kjøttbollene under stekingen.
Ha spinaten over i en liten kjele og tilsett resten av ingrediensene til spinatsausen. La sausen småkoke til den blir passe tykk. Smak til med salt og pepper.
Hell sausen over pastaen og server sammen med kyllingkjøttboller.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 5 poeng fra 9 lesere
Lesere:
14032 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 22040)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-23
Oppdatert dato:2006-05-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift