Fotograf:
Kylling.no
Kyllingfilet med appelsin og ovnsbakte rotgrønnsaker inneholder
67 Kalorier,
6 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kyllingfilet med appelsin og ovnsbakte rotgrønnsaker har ingen allergener
Kyllingfilet med appelsin og ovnsbakte rotgrønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5326 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingfilet med appelsin og ovnsbakte rotgrønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 67.35 | 443.16 | Kcal |
Protein | 6.93 | 45.60 | gram |
Karbohydrat | 5.71 | 37.57 | gram |
Kostfiber | 1.60 | 10.53 | gram |
Fett | 1.51 | 9.94 | gram |
Mettet fett | 0.27 | 1.78 | gram |
Salt | 0.08 | 0.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.27 | Kr 34.68 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 632 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,91 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tørk av kyllingfiletene og legg dem i en plastpose. Press halvparten av sitrusfrukten og hell juicen i posen. Tilsett chilipulver og knyt posen. Vend posen, så alt blir godt blandet. Legg den kaldt i to timer.
Skrell rødbeter og gulrøtter og del dem i biter. Legg bitene i en ildfast form og dryss med salt og pepper. Bak grønnsakene i ovnen i 15-20 minutter ved 200 °C.
Ta kyllingfiletene ut av posen og tørk dem godt. Ta vare på marinaden til senere.
Brun kyllingfiletene raskt i olje og krydre med salt og pepper. Ta grønnsakene ut av ovnen og legg kyllingfiletene på toppen. Kok ut stekepannen med resten av marinaden, og hell den over i formen. Vask de to siste appelsinene godt og del dem i båter (med skallet på). Legg båtene rundt kyllingen. Dekk formen med aluminiumsfolie og sett den tilbake i ovnen i ca 20 minutter eller til kylling og grønnsaker er ferdige.
Server retten med ferskt brød som kan dyppes i sausen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 26361)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-09-03
Oppdatert dato:2009-09-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift